Leven in de brouwerij

March 29th, 2008 - Posted by Ulco in Gibberish

Woehoe Smile :-)Jawel, u ziet het goed. Er is iets anders… Dit weblog om precies te zijn! Na een keer of -tig gestopt en weer begonnen te zijn met bloggen werd het hier wel eens tijd voor.

Ooit - tot 1999 - stond hier een website waar ik in platte HTML zo nu en dan een berichtje plaatste. Toen verloor ik het domein op één of andere vreemde manier aan een ander. Dat was waarschijnlijk geen liefhebber want die verlengde het domein niet zodat het in 2000 weer in mijn bezit kwam.

Sindsdien is dit domein voor vanalles gebruikt. Als dump voor experimentjes en zelfs een wanhopige poging gedichten te schrijven. In 2003 (of ‘04) stond er weer een soort blog, Engelstalig en inhoudelijk niet al te serieus.

Vanaf 2005 ging het beter, in november ging de vorige versie van deze site live en die heeft het tot vandaag uitgehouden. Al deed ik er het laatste anderhalf jaar eigenlijk niets meer mee.

Nu dus - voor de 5de keer - een nieuwe poging. De belangrijkste berichten (50 stuks om precies te zijn) van de oude site zijn meegegaan naar de nieuwe. Voor de overige berichten leek een 404-melding me de beste oplossing…

Voor versie 5 geldt dat berichten hier niet langer exclusief over Adsense of SEO gaan. Dit weblog wordt mijn “uitlaatklep” voor alles wat ik kwijt wil. Grote kans dat er soms weken geen berichten staat - of juist 5 berichten per dag. Het kan allemaal, want dit is de nieuwe Ulco.nl!

5 Reacties tot nu toe

 • Ulco March 30, 2008 @ 12:23 am

  Nog geen halve dag draaiende of ik moest al upgraden naar de nieuwste versie van Wordpress (2.5) die er trouwens erg goed uitziet.

  Ben benieuwd hoe Wordpress bevalt nu ik het wat serieuzer ga gebruiken. Tot nu toe al veel ellende mee gehad maar de meesten zeggen toch dat het goed spul is…

 • Robbert March 30, 2008 @ 4:05 pm

  Moet je wel goed linken (of redirecten) naar je Adsense pagina hé!

  “The page isn’t redirecting properly”

  Succes met je nieuwe poging!

 • Ulco March 30, 2008 @ 4:32 pm

  Opgelost :-)

  Vroeg me al af hoe het kwam, de link was namelijk prima en verder geen redirect o.i.d. aanwezig. Blijkt dat je niet een virtuele én een echte directory met dezelfde naam kan hebben (op zich logisch natuurlijk)…

 • Rik April 5, 2008 @ 5:33 pm

  Goed te zien dat je weer (zelfstandig) bent gaan bloggen.

  Hield al een tijdje je Ulco.nl in de gaten en had al het idee dat je toch ergens je ei kwijt zou moeten ;-) je insteek als “uitlaatklep” bevalt me wel!

  Good luck!

 • Martijn Smit April 7, 2008 @ 10:05 pm

  hey Ulco,

  Goed te zien dat je weer aan het bloggen bent geslagen !

  Groet
  Martijn