Een nieuwe start… Voor mezelf!

November 19th, 2008 - Posted by Ulco in Business

Logo GintouDat ding hiernaast is het nieuwe logo van Gintou (bijpassende website volgt). Voor de onbekenden: dat is mijn bedrijf waarvoor ik vanaf nu fulltime aan de slag ga. De insiders wisten het al maar ik ben dus weg bij SearchResult waar ik het toch 2½ jaar naar mijn zin gehad heb.

Ik ben van het ondernemende type en naast mijn 40-urige werkweek die er makkelijk 60 in beslag nam had ik daarvoor simpelweg geen tijd. Ik ga nu in eerste instantie als ZZP’ende consultant de wereld veroveren en daarnaast aan de slag met de vele projecten die al minimaal 2 jaar door mijn hoofd spoken.

Voor de liefhebbers heb ik ook mijn Linkedin profiel geüpdate, ik ben hard op zoek naar mijn 101ste connectie dus ik nodig je uit! Nu ik op mezelf ben aangewezen heb ik dat netwerk hard nodig ;-)

Een ander voordeel: De kans bestaat dat tijd straks ook wat ruimer beschikbaar wordt en ik hier op dit blog de dingen weer eens bij kan gaan houden. Het voordeel van lang niet bloggen is in ieder geval dat ik weer heel veel te zeggen heb. Aan de andere kant is de SEO-ende blogosphere ondertussen redelijk goed gevuld en of ik daar nog wat aan toe te voegen heb? Ach ja, daar laat ik jullie dan maar over oordelen!

Wacht, er is meer!

Om toch vooral niet stil te zitten heb ik ook nog maar een nieuw huis gekocht. Nou ja, nieuw… Het is een oude kloosterwoning en als je weet hoe lang die al uit de mode zijn heb je enig idee hoe nieuw het écht is (1901).

Nieuw huis!!!

Er liggen dus nog wel wat klusjes op me te wachten maar dan heb je straks (hoop ik) ook wat. De huur in de Kerkstraat is in ieder geval per 1 januari opgezegd dus voor die tijd moet het gaan gebeuren.

5 Reacties tot nu toe

 • Roy November 19, 2008 @ 8:10 am

  Heel veel succes kerel!

 • Remi November 19, 2008 @ 9:49 am

  Gefeliciteerd en succes!

 • Arjan November 19, 2008 @ 3:52 pm

  Ulco, goed om te horen dat je voor jezelf bent begonnen. Enorm veel succes gewenst!

 • Eiwitshakes March 18, 2012 @ 1:57 pm

  Veel succes

 • Eiwitshakes May 9, 2012 @ 9:52 am

  Nice crib dude.